SlicR classic 21/25
Машина за нарязване и порциониране, проектирана по поръчка за Вашите конкретни нужди. Подходяща за нарязване на котлети, свински врат, говеждо месо, печено, пушено свинско месо, риба и колбаси.
Описание
SlicR classic 21/25 са модели с голяма производителност и с прецизен контрол на дебелината на слайсиране от 1 до 32 мм. Лесна работа на оператора чрез единични ключове за управление. Визуална сигнализация за известяване на повреда или грешка при работа.
Автоматичен ограничител за грипера с контролирано връщане в изходящата позиция.Два режима на работа – непрекъснат за рязане с голяма производителност с двоен нож или периодично рязане с нож с единично острие за по-прецизно постигане на точни слайсове. Регулируем грипер – поддържа всички продукти здраво в позиция за най -добро качество на нарязване Машината е мобилна, на колела с фиксатори.
Технически характеристики
Капацитет съответно: до 400 слайса/минута
Размери на камерата:
- SlicR classic 21 – 210 x 235 x 760 мм.
- SlicR classic 25 – 250 x 240 x 760 мм.
Настройваем размер на слайсиране от 1 до 32 мм.
Инсталирана мощност 2,7 / 4,5 kW, 400 V, 50 Hz
Габарити: 1950 х 930 х 1340 мм.
Тегло: 280 / 365 кг.
Опции
Отвеждане на нарязания продукт чрез конвейер
Двоен нож за нарязване


