SlicR classic 21/25

Машина за нарязване и порциониране, проектирана по поръчка за Вашите конкретни нужди. Подходяща за нарязване на котлети, свински врат, говеждо месо, печено, пушено свинско месо, риба и колбаси.

Описание

SlicR classic 21/25 са модели с голяма производителност и с прецизен контрол на дебелината на слайсиране от 1 до 32 мм. Лесна работа на оператора чрез единични ключове за управление. Визуална сигнализация за известяване на повреда или грешка при работа.

Автоматичен ограничител за грипера с контролирано връщане в изходящата позиция.Два режима на работа  – непрекъснат за рязане с голяма производителност с двоен нож или периодично рязане с нож с единично острие за по-прецизно постигане на точни слайсове. Регулируем грипер – поддържа всички продукти здраво в позиция за най -добро качество на нарязване Машината е мобилна, на колела с фиксатори.

Технически характеристики

Капацитет съответно: до 400 слайса/минута

Размери на камерата: 

  • SlicR classic 21  – 210 x 235 x 760 мм.
  • SlicR classic 25 –  250 x 240 x 760 мм.

Настройваем размер на слайсиране от 1 до 32 мм. 

Инсталирана мощност 2,7 / 4,5   kW, 400 V, 50 Hz

Габарити: 1950 х 930 х 1340 мм. 

Тегло: 280 / 365 кг.

Опции

Отвеждане на нарязания продукт чрез конвейер

Двоен нож за нарязване

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.