KERRES 1600/1900 RET-C

Извършват сушене, варене, сухо варене на горещ въздух, печене, опушване, охлаждане с вода. Автоматично управление на процесите със съвременната микропроцесорна технология. Удобни за използване от потребителя.

Описание

Комбинирани камери за обработка на една количка с продукти. Максимална температура на варене 150 градуса. Автоматично поддържане на влажността с интервално впръскване на вода в кабината. Затворена система на циркулация на въздуха в кабината. Интегриран във вратата димогенератор, работещ със стърготини с размери до 2 мм. 

Технически характеристики

Капацитет: 70-200 / 90-270 кг.

Дължина на стиковете за колбаси: 900 / 1000 мм. 

Инсталирана мощност: 17 / 20 kW, 400 V, 50 Hz

Габарити: 1370 х 1130 х 2100 мм.

Опции

Димогенератор извън вратата на кабината.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.