KERRES IKK 2850
Описание
Kамерите за интензивно охлаждане IKK 2850 извършват охлаждане на варени колбаси в две фази от температурата на изваждане от пароварилните камери до 20 градуса с воден душ, след което се включва охлаждането с хладилен агент до достигане на 6 градуса в средата на продукта. Осигурена е интензивна циркулация на въздуха в камерата. Охлаждането на продуктите с камерите IKK 2850 подготвя продуктите за пакетиране в кратки срокове, като увеличава трайността им и запазва перфектния външен вид. Загубите на тегло в продуктите са минимални. Спестява се пространство за съхранение на продуктите след сваряване.
Технически характеристики
Капацитет: до 160 – 400 кг.
Габарити на количката: 1010 х 1010 х 2020 мм.
Инсталирана мощност: 3,5 kW, 400 V, 50 Hz
Максимална охлаждаща мощност: 20 kW, -15 градуса
Габарити: 1680 х 1250 х 3150 мм.
Опции
Брой обработвани колички от 1 до 8.
Вид на хладилния агент.


