KERRES IKK 2850

Kамерите за интензивно охлаждане  KERRES съкращават времето за охлаждане на продуктите преди опаковане. Те могат да се използват както самостоятелно, така и в полунепрекъснатите системи за производство на колбаси.
Описание

Kамерите за интензивно охлаждане  IKK 2850 извършват охлаждане на варени колбаси в две фази от температурата на изваждане от пароварилните камери до 20 градуса с воден душ, след което се включва охлаждането с хладилен агент до достигане на 6 градуса в средата на продукта. Осигурена е интензивна циркулация на въздуха в камерата. Охлаждането на продуктите с камерите IKK 2850 подготвя продуктите за пакетиране в кратки срокове, като увеличава трайността им и запазва перфектния външен вид. Загубите на тегло в продуктите са минимални. Спестява се пространство за съхранение на продуктите след сваряване.

Технически характеристики

Капацитет: до 160 – 400 кг.

Габарити на количката: 1010 х 1010 х 2020 мм.

Инсталирана мощност: 3,5  kW, 400 V, 50 Hz

Максимална охлаждаща мощност: 20  kW, -15 градуса

Габарити: 1680 х 1250 х 3150 мм.

Опции

Брой обработвани колички от 1 до 8.

Вид на хладилния агент.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.