KERRES JS 1650/1950 -C

Извършват сушене, варене, сухо варене на горещ въздух, печене, опушване, охлаждане с вода. Автоматично управление на процесите със съвременната микропроцесорна технология. Удобни за използване от потребителя.

Описание

Универсални камери за обработка на една количка с продукти. Максимална температура на варене 150 градуса. Поддържане на влажността с интервално впръскване на вода в кабината. Затворена система на циркулация на въздуха в кабината. Автоматично поддържане на целият процес на варене, подсушаване и опушване.

Технически характеристики

Капацитет: 60 – 200 / 90 -270 кг.
Дължина на стиковете за колбаси: 900 / 1000 мм.
Инсталирана мощност: 18 / 26 kW, 400 V, 50 Hz
Габарити:
За JS 1650 1390 х 1130 х 2260 мм.
За JS 1950 1590 х 1240 х 2570 мм.

Опции

Фрикционен димогенератор

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.