KERRES JS 2250 -C
Извършват сушене, варене, сухо варене на горещ въздух, печене, опушване, охлаждане с вода. Автоматично управление на процесите със съвременната микропроцесорна технология. Удобни за използване от потребителя.
Описание
Универсална камера за обработка на една количка с продукти. Максимална температура на варене 150 градуса. Поддържане на влажността с интервално впръскване на вода в кабината. Затворена система на циркулация на въздуха в кабината. Автоматично поддържане на целият процес на варене, подсушаване и опушване. Управление на двигателите с инвертор. Много добре изолирана за намаляване на загубите.
Технически характеристики
Капацитет: 110-355 кг.
Дължина на стиковете за колбаси: 1000 мм.
Инсталирана мощност: 31 kW, 400 V, 50 Hz
Габарити: 1680 х 1250 х 2840 мм.
Опции
Фрикционен димогенератор
Димогенератор за течен дим.

